Werkwijze

Inschrijven

Klik HIER om naar de tab Inschrijven te gaan; daar zie je de link naar onze webwinkel waar je ofwel per factuur, of direct per iDeal e.d. kunt betalen.

Koppeling aan de digitale leeromgeving.

Nadat je je hebt ingeschreven via https://www.levenalsmens.biz/ en we de betaling hebben ontvangen, word je op werkdagen binnen 24 uur gekoppeld aan onze digitale leeromgeving.

Je krijgt dan:

  • Een mail met uitleg
  • Een aparte mail via de digitale leeromgeving met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord. Hebt u recent ook andere cursussen gevolg bij Leven als Mens of bij Asfaloth, dan zijn uw bestaande codes nog geldig.

Let op: die laatste wil nog wel eens in je spambox terechtkomen, dus check die eerst als je niets ontvangen hebt. Het komt af en toe voor dat de veiligheidsinstellingen op de computer daarna geen enkele mail van ons meer toelaten, zelfs niet in de spambox. Mail ons dan graag met een ander email adres van je, dan kunnen we via dat email adres je verder helpen.

In de aparte instructiemail staat hoe je in de digitale leeromgeving bij de lessen komt. Voor alle zekerheid hebben we een heel uitgebreid stappenplan gemaakt, dat je als PDF Handleiding voor de digitale leeromgeving kunt downloaden.

Beschikbaarheid van de lessen.

De lessen staan een bepaalde tijd tot je beschikking; bij de informatie over de cursussen op deze website staat de termijn vermeld. Wanneer je gedisciplineerd met je tijd omgaat, is het in de praktijk uitstekend binnen die tijd te voldoen. Veel cursisten nemen binnen de beschikbare tijd de lessen zelfs meerdere keren door. Na afloop van de termijn wordt de cursus automatisch ontkoppeld.

  • De lessen kun je zo vaak bekijken als je wilt; je kunt ze niet downloaden.
  • Er is zijn heel veel verwijzingen naar literatuur en links bijgevoegd, plus veel materialen. Die zijn allemaal te downloaden. We raden aan om al het materiaal al meteen bij aanvang van de cursus te downloaden in een aparte map op je computer.

De lessen zijn, gezien het vele werk wat er in zit en de hoge kosten aan boeken, materialen en gevolgde cursussen, heel goedkoop. De beperkte beschikbaarheid hangt ook samen met de serverhuur: een lange beschikbaarheid doet de kosten exponentieel stijgen en zou daardoor ook de cursus veel duurder maken.

Verlengen

Mocht je de cursus toch nog met een maand willen verlengen, dan kan dat. De kosten hiervoor zijn slechts € 25,00. Je kunt dat boeken via deze link.

Je kunt daarbij de gewenste ingangsdatum opgeven. Staat dat er niet bij, dan verlengen we na ontvangst van de betaling meteen na afloop van de termijn, of, als die al afgelopen is, binnen 24 uur na ontvangst van de betaling.

Nieuwbrief

Iedere cursist krijgt onze email-nieuwsbrief toegestuurd met daarin nieuws, maar wanneer dat nodig is ook actuele informatie. Uiteraard kun je je op elk gewenst moment hiervoor uitschrijven.

Telegram-kanaal.

Uitsluitend voor cursisten en ex-cursisten bestaat de mogelijkheid tot uitwisseling met elkaar, het stellen van vragen en het elkaar helpen via ons besloten Telegram-kanaal dat in oktober 2022 zal starten. De moderator is de zeer deskundige Reinier van Es, en uiteraard zal ook Karen daar deel van zijn.

Vragen en Veelgestelde vragen

Vragen kun je het beste in de Telegramgroep stellen, daar krijg je het snelst antwoord. We houden bij welke vragen het meest gesteld worden en maken daar een overzicht van. In de digitale leeromgeving zal steeds een bijgewerkte versie van de veel gestelde vragen geplaatst worden. Ex-studenten van de cursus krijgen er via een link naar een verborgen tab op deze website ook toegang toe. Zo blijf je op de hoogte, ook al ben je geen cursist meer.