Semblija

Council Semblija

In de module ‘De fictie verder ontrafeld’ hebben we laten zien dat een council een oeroude en tegelijkertijd heel bruikbare en springlevende bestuursvorm is waarbij de mens centraal staat. Een council bestaat altijd uit drie onderdelen:

  • de council zelf, dat een bestuur is van minimaal 13 mensen,
  • een court van minimaal 3 mensen,
  • een assemblee van minimaal 500 mensen.

Anderhalf jaar lang hebben we in stilte gewerkt aan een zorgvuldig opzet hiervan, en council en court van Semblija zijn een feit. De councilleden hebben allemaal de eed afgelegd een dienend bestuur te zijn waarbij de eigen agenda altijd op de tweede plaats komt en de nadruk ligt op dat wat nodig is om de assemblee te doen bloeien en de creativiteit van de assembleeleden de ruimte te geven. Voor meer informatie over Semblija: Toelichting op Semblija

Universele Waarden van Semblija

Een samenleving komt pas echt tot bloei wanneer we er voor elkaar zijn en elkaar dragen. De waarden die hiermee samenhangen zijn in de loop van de westerse geschiedenis meer en meer naar de achtergrond gedrongen. Semblija zet deze weer op de voorgrond, en Semblijanen leven vanuit de op Natural Law gebaseerde Universele Waarden: Universele Waarden Semblija.

Nieuwsbrief 

Dat betekent dat het nu de tijd is om de assemblee van start te laten gaan! Cursisten en voormalig cursisten van de modules ‘Niets is wat het lijkt’ en ‘De fictie verder ontrafeld’ hebben allemaal een mail gekregen waarin ze de mogelijkheid hebben om zich op te geven voor de nieuwsbrief van Semblija. Dit kun je ook doen via de link Aanmelden nieuwsbrief.

Toetreden tot de Assemblee

Wanneer je onze waarden onderschrijft kun je toetreden tot de assemblee van Semblija. Dat kun je doen door je in te schrijven via dit inschrijfformulier, en door de Toetredingsovereenkomst tot de assemblee van Semblija te printen en van je autograaf te voorzien en op te sturen naar het secretariaat.

Heb je al een geldige Live Life Claim en County Coroner Letter? Vul dan onderaan het aanmeldingsformulier de track en trace code van de aangetekende brief naar jezelf in. Heb je nog geen LLC en CC? Geen probleem. Je kunt dat zelf regelen via de cursus ‘De Fictie verder ontrafeld’ of het via Semblija laten doen. in dat geval laat je de vakjes gewoon leeg, en geef je later, als je ze wel hebt, het door aan het secretariaat.