Over ons

‘Leven als Mens’ wordt georganiseerd door Stichting Achernar, onderdeel van Asfaloth Opleidingen. De hier gepresenteerde modules zijn onderdeel van een groter lespakket; ze zijn actuele verfijningen van de grote modules Wereldbepalende Machtsstructuren en De Financiële Wereld.

Alle modules zijn gebaseerd op decennialang onderzoek en zijn samengesteld door Karen Hamaker-Zondag.

Stichting Achernar
Amsterdamseweg 156,
1182 HK Amstelveen

info@levenalsmens.nl

bank: NL14 INGB 0004 1988 01; BIC: INGBNL2A
ten name van Stichting Achernar

KvK Achernar: 41201066

KvK Asfaloth: 33301425 (het overkoepelend opleidingsinstituut)

Karen Hamaker-Zondag – docent

Karen (1952) woont en werkt in Amstelveen, en is sinds 1978 samen met haar levensmaatje Hans. Ze hebben twee kinderen en drie kleinkinderen. Karens passies zijn onderzoek en onderwijs, en als ze onderzoek doet moet ook echt de onderste steen boven komen, en ze is het meest geboeid door dat wat niet gangbaar is, uiteenlopend van parapsychologie tot aan verborgen machtsstructuren in de maatschappij. Ze heeft een schat aan informatie verzameld die ze in haar cursussen zo nuchter en objectief mogelijk probeert weer te geven, steeds onderbouwd door documenten, literatuur, etc. De bekende Zwitserse psychiater Carl Gustav Jung zei ooit: ‘Ik zie liever de vijand in het vizier dan dat ik hem niet ken en hij me aanvalt in de rug.’ Karen is ervan overtuigd dat alleen door veel en diepgaande kennis je de vijand in de ogen kunt kijken, en veel beter toegerust bent om te werken aan een betere wereld. Karens website: klik HIER.

Reinier van Es – moderator Telegram groep.

Reinier (1982) is geboren en getogen in Zwolle, is gelukkig getrouwd en heeft twee prachtige dochters. Hij is zelfstandig ondernemer. Van jongs af aan is Reinier heel eigenwijs en gesteld op zijn vrijheid, wat betekent dat hij ook enige moeite heeft met autoriteit. Hij is niet bang aangelegd en heeft altijd geprobeerd om grenzen op te zoeken. Hij is een gepassioneerd onderzoeker van de geheimen van deze wereld en heeft veel kennis opgedaan over het onderwerp autonomie. Reinier is tegelijkertijd nuchter en bevlogen en schrijft: ‘Wat zou het mooi zijn als we elkaar verder kunnen helpen om een mooiere en betere wereld te bouwen.’